.:: Oisko Toi - Uutiset 2024 ::.

Uutiset 2024 - News 2024

09.06.2024 - Living näyttely

Tuomari: Veera Jääskeläinen, kennel Rusty Rebel's

Living Fearless Finland "Darra"

Working class 1. — Paras Narttu 1. — Best In Show käyttökoira — Best In Show 2

"Ryhdikkäästi ja iloisesti esiintyvä narttu. Sopusuhtaisesti kulmautunut. Hyvä raajaluusto. Hienossa karvassa. Ihanan iloinen häntä. Liikkuu kauttaaltaan hyvin. Kauniit tummat silmät. Miellyttävä käytös."

Living Cute Copy "Debbie"

Mid limit class 1. — Paras Narttu 2.

"Upeasti liikkuva feminiininen 7-vuotias narttu. Kauniisti kulmautunut. Hyvä luusto, ylälinja ja runko. Hyvä häntä. Liikkuu yhdensuuntaisesti edestä ja takaa. Miellyttävä ilme. Esiintyy ja esitetään kauniisti"

Kiitos tyttöjen kauniista esittämisestä Vilma @golden_karkki_and_renni

26.05.2024 - Vehmaa NOME-B

Tuomari: Pasi Majuri

Living Fearless Finland "Darra"

ALO2

Haku: Tekee molemmissa osioissa erittäin laajaa ja riittävän tehokasta työtä hyvin riistaa
Ohjaus: Lähtee ohjaajan osoittamaan suuntaan ja siltä poikettuaan reagoi nopeasti ohjaajan merkkeihin. Valitettavasti koira toteuttaa ohjaajan käskyt päinvastaisesti, eikä sitä saada toisellakaan lähetyksellä ohjattu riistalle. (lähti kokoajan vasemmalle kun ohjasin oikealle)
Paikallistamiskyky: Havaitsee molemmat pudotukset ja lähtee noutamaan jälkimmäistä, muuttaakin kesken suunnitelmaa ja lähteekin noutamaan ekaa pudotusta. Menee alkuun ohi alueelta, korjaa itsenäisesti ja riista saadaan talteen.
Riistan käsittely: Hyvät otteet, suhteellisen varmat luovutukset.
Passityöskentely: Hyvin ohjaajan hallinnassa siirtymissä.
Muut ominaisuudet: Laukausvarma
Yleisvaikutelma: Vauhdikas työskentelijä joka suorittaa tänään erittäin hyvää hakua ja varsin hyvän paikallistamis tehtävän. Epäonnistunut ohjaustehtävä tiputtaa koiran tänään korkeimmalta pallilta.

Kyllä toi ohjaus harmittaa...

10.05.2024 - Auran Nuuskujen Wirtuaali-WT 2024

Tuomarit: Liisa Ewart, Päivikki Kiuru, Mari Koivisto, Antero Niittymäki & Petri Tuominen

Tämän vuoden Auran Nuuskujen Wirtuaali-WT on saatu päätökseen ja meidän porukka sai varsin mukavat pisteet leikkimielisestä kokeesta. Tämä on ihan mahtava kevään aloitus, toivottavasti taas ensivuonna päästään osallistumaan!

TULOKKAAT

Oisko Toi Aina Askeleen Edellä "Suri"

19/19/19/19/18 = 94p

Oisko Toi Aina Tarkkana Jahdissa "Ansa"

19/20/20/19/20 = 98p
om/ohj Tuula Tohka

ALOKKAAT

Living Cute Copy "Debbie"

15/18/19/17/15 = 84p
ohj Matti Uusitalo

KONKARIT

Living Fearless Finland "Darra"

19/18/15/19/17 = 88p

Surin, Debbien ja Darran videot on nähtävissä meidän YouTube kanavalla @PetOnMyMind

Surin suoritukset : YouTube
Debbien suoritukset : YouTube
Darran suoritukset : YouTube

06.04.2024 - Pirkan Damit

Living Fearless Finland "Darra"

64p. (/80)

Oisko Toi Aina Askeleen Edellä "Suri"

30p. (/80)

Living Cute Copy "Debbie" ohj. Matti Uusitalo

40p. (/80)

Kyllä tää on vaan aina niin paras kauden aloituspaikka! Kaikki on niin mukavia ja tunnelma on rento ja iloinen.

Me lähdettiin koko köörin voimin. Suri ja Darra mun ohjattavana ja Debbie pääsi Matin kanssa, jolle tää oli eka koe ikinä!

Darra teki tosi hienon päivän. Hakuruutu laajensi vähän turhan suureksi, johon turlaantui aikaa ja saatiin kolmessa minuutissa 3/6 damia ylös. Linjalla Darra poikkesi sivulle, mutta hienosti kuunteli ohjeita, jokaisen pysäytyksen ja suuntakäskyn. Kerran jouduin ottaa uusiksi, kun olisi ollut liian haastavaa saada niin eri suunnalta ohjattua, ei toki varmasti mahdoton, mutta kun oltiin treeni mielessä liikkeellä niin halusin aloittaa alusta ja se kannatti. Todella hienosti saatiin molemmat linjadamit ylös. Markkeeraukset oli tänään ihan pala kakkua ja ne löytyi ihan sukkana.

Darran yhteistyöstä tuomarit kommentoivat seuraavaa: ohjaus & markkeeraus "Hyvässä yhteistyössä ohjaajan kanssa kuuntelee ohjeita ohjaus tehtävässä" haku "Kuuntelee ohjaajan käskyjä toimii hyvässä yhteistyössä"

Surilla taasen oli vaan ihan SIKA KIVAA! Oli paljon ihmisiä ja sai juosta ihan täysiiiii! Työnteko siinä vähän unohtui, mutta ehdittiin me ruudusta saada kaksi damia sen kaiken sähellyksen lisäksi. Linjoissa ensimmäinen oli ilmiömäisen täydellinen. Toinen sitten taas ei tullut ylös vaan lähti metsästysmoodi päälle. Markkeerauksia Suri ei ehtinyt yhtään katsoa kun pää ja silmät pyöri ku kasinon hedelmäpeli Saatiin me kuitenkin sieltäkin viimeiseksi tippunut ylös. Toisesta Surilla ei ollut hajuakaan. Varmasti oli ainakin viihdyttävää katsottavaa Surin meno

Yhteistyötä tuomarit kommentoivat: ohjaus & markkeeraus "Hieman rauhaton jolla kuitenkin lähi hallinta hyvä ja hienot palautukset" haku "Iloinen ja reipas koira joka haluaa miellyttää omistajaa"

Debbien suorituksia en mennyt katsomaan, mutta mitä ilmeisemmin yhteistyö Matin kanssa on toiminut aika kivasti, vaikka mummolla vähän oli hullua päässä. Mm haku työskentelystä mainitaan "koira lähtee vauhdikkaasti hakuruutuun juosten kauimmaiseen reunaan löytämättä dameja. Hakee laajalta alueelta löytäen yhden"

Debbien yhteistyöstä kerrotaan: ohjaus & markkeeraus "Rauhallinen laukausten aikana. Muuten hieman vallaton" haku "Vilkkaan ja reippaan oloinen noutaja tehden kovasti töitä kuunnellen ohjaajan pillitystä" Voi Debi, meidän hieman vallaton ja vilkas kohta veteraani

02.02.2024 - Silmätarkastus

Living Fearless Finland "Darra"

Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia - terveet silmät ♥

10.01.2024 - Luustokuvaukset

Oisko Toi Aina Tarkkana Jahdissa "Ansa"

lonkat: A/A, kyynärät: 0/0 ♥

Oisko Toi Aina Mun Mielessä "Sooda"

lonkat: C/B, kyynärät: 0/0 ♥

Tämän myötä koko Aina-pentue on kuvattu lonkkien ja kyynärien osalta! Kiitos ahkerat ja tunnolliset omistajat ♥

Koko pentueen tulokset näkee KoiraNet jalostustietojärjestelmästä.